Loading...

/

Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Α

,

.


Η εταιρία διαθέτει 3 υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής δυναμικότητας 14.000.000 κιβώτια ετησίως που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη εξυπηρέτησης. Με τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας που προσάρμοσε η εταιρεία στην παραγωγή, γίνεται συνεχής έλεγχος του κιβωτίου για φθάσει στην κατάλληλη ποιότητα στον πελάτη. Οι δύο γραμμές μελανοτυπίας καλύπτουν τις ανάγκες παραγωγής με τη βαφή περίπου 140.000 κιβωτίων ημερησίως, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής τόσο στον χώρο των ξυλοκιβωτίων, όσο και τα προϊόντα Hardboard με την εφαρμογή γυαλιστικού βερνικιού UV.

img_9647-web

Η εταιρία μας πρωτοπορεί, έχοντας εξοπλίσει με την κατάλληλη τεχνολογία για την απομάκρυνση των επιβλαβών ουσιών και μυκήτων από ξύλο, κυρίως στην κατασκευή παλετών και συμβάλλει τόσο στην προστασία των προϊόντων όσο και την τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών για τις εξαγωγικές δραστηριότητες των φρούτων.

Τα μεταφορικά μέσα της εταιρίας έχουν εξοπλιστεί με την τεχνολογία των πτυσσόμενων οροφών, όπου η οροφή συγκλίνει και διατηρεί τα κιβώτια στην θέση τους τόσο για την ασφαλέστερη διακίνηση τους, όσο και την διασφάλιση της ποιότητας.